foradia becasivace

Desiderio Mataix, Andrea Silva, Ángela Andugar i Jorge Molina: esportistes alcoians reconeguts 2017

• La gala tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 20 h a l'Àgora • La dotació de beques que tindrà lloc durant la gala contemplarà un import total de 10.000 € a repartir entre un màxim de 14 beneficiaris

Ja són públics els esportistes que veuran reconeguda la seua trajectòria, a la pròxima gala de l’Esport Alcoià,

El premi Juan Agudo Garat ha recaigut en mans de Desiderio Jaime Mataix BourneDeri’, jugador d’hoquei sobre patins que milita l’ICG Software Lleida.

En la categoria de millor esportista de promoció, el jurat ha decidit per unanimitat atorgar un reconeixement compartit: per una part a la patinadora Andrea Silva Pascual, i de l’altra a Ángela Andugar Gisbert, campiona d’Espanya sub-21 en la modalitat de vela laser radial.

En l’apartat de mencions s’han lliurat tres: una d’especial, al futbolista del Getafe C.F. Jorge Molina, i altres dos al Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi i a la lliga local de petanca respectivament.

D’altra banda, la dotació de beques que tindrà lloc durant la gala contemplarà un import total de 10.000 € a repartir entre un màxim de 14 beneficiaris.

La gala tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 20 h a l’Àgora, i serà apadrinada per la medallista olímpica Alejandra Quereda, i conduïda pel periodista Ismael Mayor.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *