foradia cdturisme

Firauto Ontinyent 2017, amb 500 vehicles exposats, creix un any més

• Firauto ha exposat al voltant de 500 vehicles repartits en 13.500 m2, enfront dels 220 vehicles i els 8.300m2 de l’edició anterior • L'alcalde, Jorge Rodriguez, ha reconegut l’esforç de tots els implicats “en un projecte que no para de créixer any rere any i que s’ha convertit en un dels principals atractius...”.

Es presenta la V edició de Firauto a Ontinyent. Una fira de l’automòbil que coincideix amb la tradicional Fira d’Atraccions ontinyentina, i que està organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Ontinyent.

Firauto ha exposat al voltant de 500 vehicles repartits en 13.500 m2, enfront dels 220 vehicles i els 8.300m2 de l’edició anterior. Cal destacar que els stands expositors passen de 16 a 20 i que a més de vehicles nous i km0 es compta també amb 200 automòbils d’ocasió ubicats per primera volta al reformat pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls.

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, han tingut l’honor d’inaugurar-la. Acompanyats per regidors i regidores i membres de l’Associació de Tallers, han visitat els expositors repartits en l’avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo.

Rodriguez ha reconegut l’esforç de tots els implicatsen un projecte que no para de créixer any rere any i que s’ha convertit en un dels principals atractius d’estos dies per al públic, siga d’ací de la ciutat o de poblacions i comarques properes”.

Per la seua banda, el president de l’Associació de Tallers d’Automoció, Ximo Gramage, confiava en què una edició més, Firauto servisca “perquè els milers de visitants que rep la ciutat coneguen les novetats i oportunitats del món del motor i, a més, com a impuls per al sector de l’automòbil”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *