Foradia ajualcoitel

Oberta la circulació del carril de La Beniata tancat durant 8 mesos

• El Ministeri de Foment ha autoritzat la circulació pel carril de La Beniata després de 8 mesos de tall • El tall de la seua circulació es va realitzar a principis del 2017, quan, a conseqüència del fort temporal de pluja, neu i vent en la ciutat, es va produir un gran despreniment del vessant.

El Ministeri de Foment ha autoritzat la circulació pel carril de La Beniata després de 8 mesos de tall. Ha sigut una vegada comprovada la seua seguretat i realitzades unes obres complementàries necessàries. Així, dilluns 21 de novembre, la policia local i els operaris han procedit a la seua reobertura.

El tall de la seua circulació es va realitzar a principis del 2017, quan, a conseqüència del fort temporal de pluja, neu i vent en la ciutat, es va produir un gran despreniment del vessant.

Els operaris han aprofitat l’ocasió per a pintar la senyalització horitzontal i instal·lar el semàfor que permet la circulació des de l’Avinguda País Valencià cap al carrer Alacant, tal com estava abans del tancament d’aquest carril.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *