foradia subscriutegrat

Miguel Hernàndez, Cuba i Metàfora al cicle d’exposicions d’Art a Alcoi

• Les inauguracions de les tres exposicions seran els dies 28, 29 i 30 de novembre 2017 a les 20h. • Unes magnífiques setmanes per gaudir de la cultura a Alcoi amb aquest cicle d’art junt el Nadal Alcoià • Seran, tres mostres de diferents artistes les que ocupen la ciutat: “Metàfora, encenalls de poesia visual” , “A Cuba, revolució i fotografia” i “A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc”. 

La Càtedra d’Antoni Miró inicia un nou cicle d’exposicions d’Art a Alcoi duran novembre 2017-gener 2018. Aleshores, seran unes magnífiques setmanes per gaudir de la cultura a Alcoi amb aquest cicle d’art junt el Nadal Alcoià.

Alcoi acollirà aquest nadal una nova programació atractiva, variada, de qualitat per al públic de la ciutat però també per als aficionats a l’art a les nostres comarques centrals valencianes. Seran, tres mostres de diferents artistes les que ocupen la ciutat: “Metàfora, encenalls de poesia visual” , “A Cuba, revolució i fotografia” i “A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc”. 

La regidoria de Cultura continua la programació d’exposicions d’Art, amb aquestes tres noves exposicions a les sales dels Centre Ovidi Montllor, Centre Cultural Mario Silvestre i Llotja de Sant Jordi, per a continuar la dinàmica expositiva de la ciutat, i que permetran als alcoians i als visitants gaudir de Miguel Hernàndez, Cuba i Metàfora dins d’aquest cicle estable d’art a Alcoi.

  • Centre Ovidi Montllor “Metàfora, encenalls de poesia visual” inauguració dimarts 28 novembre a les 20h.
  • Centre Cultural “A Cuba, revolució i fotografia” inauguració dimecres 29 novembre a les 20h.
  • La Llotja de Sant Jordi “A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc” inauguració dijous 30 novembre a les 20h.
Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *