foradia subscriutegrat

Alcoi constitueix un Consell Local de la Infància i l’Adolescència

• Els més joves tindran l’opció d’opinar i decidir sobre les qüestions importants que afecten la ciutat, en total són 17 els centres escolars implicats • Una de les iniciatives que està duent a terme l’Ajuntament d’Alcoi per tal d’obtenir el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF

Alcoi ha constituït un Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA). Els més joves tindran l’opció d’opinar i decidir sobre les qüestions importants que afecten la ciutat.

Aquesta és una de les iniciatives que està duent a terme l’Ajuntament d’Alcoi per tal d’obtenir el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF.

En total són 17 els centres escolars amb representació al CLIA: quatre públics (Horta Major, Miguel Hernández, Romeral i Sant Vicent), nou concertats (La Presentació, Josep Arnauda, La Salle, Sagrada Família, Salesians Joan XXIII, Salesians Sant Vicent Ferrer, Sant Roc, Sant Vicent de Paül i Santa Anna) tres instituts (Andreu Sempere, Cotes Baixes i Pare Vitòria), i un centre d’educació especial (Tomàs Llàcer).

S’han presentat 36 alumnes que conformaran el CLIA, tots escollits pel mateix alumnat dels centres adherits a la iniciativa.

Concretament hi ha un representant de cinqué de primària per cada col·legi públic; un de primer i tercer d’ESO per cada institut; i per cada centre concertat hi ha un representant de cinqué de primària, un de primer d’ESO, i un altre de tercer d’ESO.

La paritat fou una exigència en el procés de votació, per la qual cosa es va voler que els candidats per a cada càrrec representatiu foren xiquets i xiquetes a parts iguals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *