lasarga mediamborganica

Nou taller gratuït del Gara per a deixar de fumar

• Nou taller gratuït de 8 sessions per a deixar de fumar • Els assistents comptaran amb suport psicològic i metge (si és necessari) i podran assistir tant a teràpia grupal com a individual

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, organitza de nou un taller gratuït de 8 sessions per a deixar de fumar. Després de l’èxit del taller de principis del 2017, Gara ha vist la necessitat d’engegar un altre que comença la mateixa setmana de la celebració del Dia Sense Tabac, 31 de maig.

Fumar acurta de vida de la persona fins a 10 anys i és el culpable de multitud de malalties cardiovasculars i pulmonars, a més de ser causant de diversos tipus de càncer.

La psicòloga del GARA, Sandra Gisbert, és l’encarregada de realitzar el taller a partir del dimarts 30 de maig. Les sessions seran els dimarts de cada setmana durant tot el mes de juny i juliol de 19 a 20 h. Els assistents comptaran amb suport psicològic i metge (si és necessari) i podran assistir tant a teràpia grupal com a individual. Per a inscriure’s cal cridar al 96 554 30 47 (horari de vesprada) o al 722296961.

 

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *