foradia subscriutegrat

Compromís denuncia ocultament d’informació sobre la condecoració d’Alcoi a Trillo

• “El govern de Toni Francés havia rebut des de feia prou temps les al·legacions del Sr. Federico Trillo (pas previ per a retirar el títol) i estranyament ni ens havien informat" • "Sembla que no hi havia gens d'interés a fer una reunió de ponents per explicar la situació i consensuar les possibles accions”

A l’últim plenari celebrat a Alcoi, Compromís Alcoi va preguntar al Govern sobre l’expedient de retirada del títol de fill adoptiu de la ciutat a Federico Trillo, que en teoria està en procés.

La regidora Lorena Zamorano va respondre molt difusament a la pregunta, cosa que ens va fer sospitar i demanar una reunió urgent dels ponents a la mateixa sessió del Ple”.

L’endemà van convocar una reunió dels ponents on va assistir el regidor de Compromís Màrius Ivorra, qui declara que: “el govern de Toni Francés havia rebut des de feia prou temps les al·legacions del Sr. Federico Trillo (pas previ per a retirar el títol) i estranyament ni ens havien informat que ja les tenien, i sembla que no hi havia gens d’interés a fer una reunió de ponents per explicar la situació i consensuar les possibles accions”.

Des de la formació local denuncien aquestafalta de comunicació i diàleg del PSOE, que recordem que està governat en minoria, raó per la qual està obligat a negociar ambla resta dels partits”.

Des de Compromís, continuen treballant per llevar a Trillo aquesta condecoració local.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *