foradia cdturisme

UPyD denuncia per malversació al exalcalde Sedano i Peralta

David Sabido, candidat a l'Alcaldia d'Alcoi ha presentat ahir davant la Fiscalia Anticorrupció una denúncia al exalcalde del Partit Popular Jorge Sedano • La denúncia assenyala també al exconseller Miguel Peralta • També s'assenyala a la resta de regidors del govern de llavors com a possibles responsables • “El pressupost inicial era d'1,1 milions d'euros però a causa de la nefasta gestió de Sedano i el seu equip de govern es va haver d'ampliar la rehabilitació, superant el cost final el triple del que inicialment s'hi havia benvolgut."

davidjuz upyd alcoi

Sabido posa amb la denuncia./lesmuntanyes.com

Unió Progresso i Democràcia (UPyD), i David Sabido, candidat a l’Alcaldia d’Alcoi ha presentat ahir davant la Fiscalia Anticorrupció una denúncia al exalcalde del Partit Popular Jorge Sedano i actual alcaldable per Ciutadans perquè s’investigue una possible prevaricació i malversació de fons públics relacionada amb les obres executades en el palau de la justícia de la ciutat.

En l’escrit presentat al fiscal, Sabido assenyala que quan fa 7 anys Sedano va dur a terme el projecte de rehabilitació de l’edifici situat la plaça Mare de Déu no es va subscriure cap conveni amb la Generalitat, sent la Justícia competència d’aquesta i no dels ajuntaments, per recuperar la inversió realitzada.

És per aquest motiu el fet que s’haja inclòs també al exalcalde i aleshores conseller de Justícia Miguel Peralta en la denúncia presentada per UPyD. Cal dir que també s’assenyala a la resta de regidors del govern de llavors com a possibles responsables en la mesura que adoptessen alguna decisió sobre aquest expedient.

El candidat a l’Alcaldia per la formació magenta posa com a exemple del qual es podia haver fet a la localitat d’Ibi, on si es va signar l’acord i en el qual s’incloïa que el Consell havia de reemborsar els diners emprats per a l’obra dels nous jutjats.

Sabido afegeix a aquestes declaracions que: El pressupost inicial era d’1,1 milions d’euros però a causa de la nefasta gestió de Sedano i el seu equip de govern es va haver d’ampliar la rehabilitació, superant el cost final el triple del que inicialment s’hi havia benvolgut.

La conducta desplegada per Jorge Sedano Delgado va ser conscient i evitable, conseqüència de l’engegada del pla que va carregar de forma immisericorde i escandalosa al pressupost municipal unes quantitats d’obres descomunals, la realització de les quals quedava fora de les competències que tenia atribuïdes i que ara estem pagant tots els alcoians: conclou David Sabido.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *