foradia subscriutegrat

Nou material promocional del Nadal alcoià

Un fullet turístic escrit en 5 idiomes i una nova carta als Reis són les principals novetats promocionals per als visitants de la ciutat.

material-nadalLa Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat per aquest Nadal importants novetats per als visitants que decideixen acudir a Alcoi a gaudir del Nadal. Entre aquestes novetats destaca tant el nou material promocional per a totes les persones que visiten la ciutat, nous tallers infantils gratuïts, així com una important campanya de promoció en diferents mitjans que s’anirà coneixent a poc a poc.

Pel que respecta al material promocional cal destacar el nou fullet turístic de Nadal escrit en 5 idiomes. El material és una de les novetats que els visitants que s’acosten a l’Oficina de Turisme alcoiana es trobaran en les festes del 2014/2015. El fullet consta de 12 pàgines i destaca diferents aspectes d’aquesta tradició alcoiana tan única. Al final, també inclou un mapa amb el recorregut dels principals actes de la trilogia nadalenca.

D’altra banda es regalarà una nova Carta als Reis, oferint un nou disseny sense perdre els elements “tradicionals” del Nadal alcoià. Les cartes es podran arreplegar en l’oficina de Turisme, situada a la Plaça d’Espanya 14, i també es donaran al Casal de Nadal, situat front al Casal de Sant Jordi. Els xiquets podran escriure “in situ” la carta a la sala de tallers i llençar-la a les “bústies” utilitzades el 4 de gener al Ban Reial. En total, s’han imprès més de 3.000 cartes per a què tant alcoians com visitants puguen disposar d’un element fonamental en la trilogia nadalenca alcoiana. Juntament amb la carta, el cartell de la Cavalcada de 2015 també està disponible en l’Oficina de Turisme des de l’1 de desembre.

Enguany també s’ha apostat per la col·locació d’una figura gegant amb algun element destacat del Nadal a la plaça d’Espanya. Aquest any, l’elecció ha sigut un Rei Melcior assegut a un tron de grans dimensions. Aquest costum de col·locar una figura s’ha convertit ja en un reclam més per a alcoians i visitants, i les seues fotos són un motiu de promoció que passa de mòbil a mòbil en tota la Comunitat Valenciana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *