foradia subscriutegrat

Condicionament de la zona del forn morú

• Està previst que les obres acaben abans que acabe l’any. El seu cost és de 35.000 euros. • El projecte que inclou l'asfaltat i la col·locació de 19 places d’aparcament. La resta del solar es condicionarà i s’adequarà com zona verda i enjardinada

Començades les obres per condicionar el solar dels carrers Sant Joan, Barbacana, Sant Josep i Tio Caram, conegut per l’existència d’un forn d’estil morú. Està previst que les obres acaben abans que acabe l’any. El seu cost és de 35.000 euros.

En Junta de Govern es va aprovar el projecte que inclou l’asfaltat i la col·locació de 19 places d’aparcament. Pel que fa a la resta del solar es condicionarà i s’adequarà com zona verda i enjardinada. Pel que respecte al forn d’estil morú, rebrà un tractament adequat i es protegirà.

Jordi Martínez, regidor d’Obres explica que aquesta era una zona degradada de la ciutat i “abans d’un mes tindrem l’adequació acabada. A més, també està prevista la ubicació de la Comissaria de la Policia Nacional, en la seua part administrativa, a la placeta les Xiques, el que suposarà per una un augment de la seguretat que ens han demandat els veïns i una major necessitat de places d’aparcament, ja que moltes persones hauran d’anar a la Policia a realitzar diverses gestions com la renovació del DNI o passaport, entre d’altres”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *