foradia subscriutegrat

Toni Francés: “Alcoi es juga molt en les eleccions generals i autonòmiques”

• "Perquè votar al PSOE és votar inversions per a Alcoi, és poder continuar comptant amb un fort suport, com ha succeït amb els governs de Ximo Puig i Pedro Sánchez" • Toni Francés posa l'accent que “quan consellers del PP venien a Alcoi ho feien envoltats de policia, ja que una societat amenaçada els mostrava les seues queixes"

Alcoi es juga molt en les eleccions generals i autonòmiques, i votar al PSOE és votar que continue progressant i avançant en el seu lideratge”, aquest és el missatge que el candidat a continuar gestionant l’Alcaldia, Toni Francés, vol remarcar una vegada s’ha donat inici a la campanya electoral.

Els socialistes aposten per revalidar els governs de Ximo Puig i Pedro Sánchez, fet juga a favor del que assenyalen la majoria de les enquestes realitzades. També aposten perquè Alcoi obtinga representació a València amb Aroa Mira i a Madrid amb Patricia Blanquer.

Perquè votar al PSOE és votar inversions per a Alcoi, és poder continuar comptant amb un fort suport, com ha succeït amb els governs de Ximo Puig i Pedro Sánchez, que han incrementat els recursos destinats a aquesta ciutat, després d’anys de sequera, com també ha sigut la legislatura en la qual s’han desbloquejat projectes que portaven anys sense poder veure la llum“, comunica Francés.

El candidat socialista aplaudeix que “la Generalitat, amb el socialista Ximo Puig, ha estat com mai abans havia estat el govern autonòmic amb aquesta ciutat. Ni tan sols quan el PP governava a València i a Alcoi apostaven per la nostra ciutat, de fet li donava l’esquena i les inversions no arribaven”.

A més, Toni Francés posa l’accent que “quan consellers del PP venien a Alcoi ho feien envoltats de policia, ja que una societat amenaçada els mostrava les seues queixes. Ara tenim un govern del qual sentir-nos orgullosos”.

Igualment, remarca l’esforç inversor del govern de Pedro Sánchez i incideix que “ha aconseguit garantir el futur del nostre tren”. Per això, Toni Francés remarca que “votar socialistes és assegurar un suport decidit de les administracions Central i Autonòmica a la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *