foradia subscriutegrat

Nuria: “n’hi ha a Alcoi moltes obres que comencen i que no es realitzen”

• Des del punt de vista de Nuria “Alcoi no avança”, i un dels motius pels quals realitza aquesta afirmació és per la quantitat d’obres acumulades i superposades • Nuria pensa que quan acabe els seus estudis, possiblement s’haurà d’anar d'Alcoi a buscar treball en altres ciutats, ja que no veu que n’hi haja una perspectiva de millora

L’actual era de la globalització està provocant transformacions al nostre entorn de gran envergadura. Vivim temps de canvis molt grans. La societat, tal com la coneixíem fa uns anys, ja no és la que era. Igual que les ciutats. L’Alcoi del present ja no és l’Alcoi de fa un parell de dècades: ha canviat molt.

I a mesura que la nostra ciutat i la nostra societat canvia, canvia també la nostra percepció de la realitat. Amb aquestes entrevistes hem volgut conéixer quina és la percepció que els veïns i veïnes d’Alcoi tenen de la seua ciutat.

Consideren els nostres entrevistats que Alcoi avança cap al futur o que, per contra, és una ciutat estancada? Quins són els aspectes que estan funcionant millor d’Alcoi? Quines són les seues manques? Alguna proposta de millora? Escoltem a la gent del carrer.

Des del punt de vista de NuriaAlcoi no avança”, i un dels motius pels quals realitza aquesta afirmació és per la quantitat d’obres acumulades i superposades que estan en marxa en l’actualitat, en especial la reforma dels ponts d’Alcoi i el carril de La Beniata. “I no és només això, n’hi ha moltes obres que comencen i que després no es realitzen”.

Altre aspecte pendent d’Alcoi, en opinió de Nuria, és l’oci juvenil: “els joves no tenim opcions per a fer oci, s’haurien de fer coses noves, com una bolera, concerts de música… Coses que puguem gaudir”.

En qualsevol cas, Nuria pensa que quan acabe els seus estudis, possiblement s’haurà d’anar d’Alcoi a buscar treball en altres ciutats, ja que no veu que n’hi haja una perspectiva de millora clara en economia i treball.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *