foradia subscriutegrat

El periòdic d’Alcoi El Gratis compleix 29 anys

• 29 anys de millora, evolució i superació a l’hora de informar els nostres lectors i de promoure als millors comerços i serveis de la zona • Una aposta molt completa per enriquir l’activitat i la cultura del nostre entorn. I tan sols per 1 €.

el gratis

29 anys al servei de la societat alcoiana i del seu entorn. 29 anys de millora, evolució i superació a l’hora de informar els nostres lectors i de promoure als millors comerços i serveis de la zona.

Per no perdre el costum, aquesta edició entre les notícies que ens ajuden a comprendre la realitat que ens volteja publiquem: l’actualitat de la Colònia d’Aviació, la recuperació de la Font de l’Hortet del preventori, la urbanització de Serelles, la nova zona infantil de Tirisiti,

En quant esdeveniments candents, en tenim una agenda prou completa: publiquem tota la informació sobre el 9 d’Octubre, els pressupostos participatius, el Mig Any Fester, la Fira del Comerç de Bocairent, la programació del Teatre Calderón…

Per conéixer diferents punts de vista dels nostres veïns i veïnes, eixim al carrer a parlar amb ells. Parlem sobre temes d’actualitat, política, educació i cultura.

Aquesta quinzena hem entrevistat a dues persones determinants de la cultura de la nostra zona: per una banda al regidor de Cultura; i per l’altra banda a l’escriptor i docent Francesc Gisbert. Dues entrevistes que ens donen una visió molt interessant de la nostra cultura i els reptes del futur.

A més de tot això, incloem una sèrie d’articles i reportatges que contribueixen al nostre saber general: una entrevista al biòleg Ares Jiménez sobre la plaga que viuen les figueres de pala del nostre entorn; un article sobre l’economia col·laborativa (una perspectiva imprescindible per l’evolució de la societat); una reflexió sobre l’arribada de la quarta revolució industrial a la nostra localitat.

Com ja veieu, El Gratis és una aposta molt completa per enriquir l’activitat i la cultura del nostre entorn. I tan sols per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *