foradia mediambient

Les aules de Sant Vicent Ferrer d’Alcoi s’obrin als familiars dels alumnes

• Tots els alumnes, organitzats i guiats pels seus professors, van explicar els continguts apresos i les tasques realitzades entorn del projecte treballat durant l'últim mes i mig. • Destaquen les cares de complicitat i alegria entre familiars i alumnes

El col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi va obrir les portes del centre perquè els familiars pogueren accedir a les aules dels alumnes, els quals van compartir amb els seus familiars l’aprés en el projecte treballat durant l’últim mes i mig.

Tots els alumnes, organitzats i guiats pels seus professors, van explicar els continguts apresos i les tasques realitzades entorn de l’ambientació de la mítica sèrie d’animació “Érase una vegada… El cos Humà”.

Malgrat que les condicions climatològiques no eren les més propícies, les classes van estar plenes en tots els nivells. Destaquen les cares de complicitat i alegria entre familiars i alumnes, que posa de manifest el positiu de l’activitat i l’interés que els pares senten per compartir l’aprenentatge dels seus fills.

El claustre de professors està treballant ja en el següent projecte amb l’objectiu de crear un aprenentatge motivador i significatiu per als seus alumnes. Per la seua banda, els alumnes esperen amb entusiasme el nou projecte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *