lasarga ajualcoitel

“El fantasma de l’Òpera” es representarà al Teatre Calderón d’Alcoi el 5 de maig

• Es tracta d’un espectacle que ha acumulat al llarg de la seua història més de 140 milions d'espectadors • Aquesta proposta ha sigut possible gràcies a l'Associació Amics de la Música, en col·laboració amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.


Arriba a Alcoi el famós musical “El fantasma de l’Òpera, el pròxim 5 de maig al Teatre Calderón. Es tracta d’un espectacle que ha acumulat al llarg de la seua història més de 140 milions d’espectadors i uns ingressos globals que superen els 6.000 milions de dòlars.

El que es veurà a Alcoi serà una particular versió d’aquest clàssic que a Espanya ha sigut escenificat recentment i de forma única en Madrid. Aquesta proposta ha sigut possible gràcies a l’Associació Amics de la Música, en col·laboració amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Miguel Ferrándiz, representant de l’Associació Amics de la Música, ha comentat les intenses negociacions amb The Really Useful Group Ltd per tal de portar l’espectacle, i de la cessió per part de l’Ajuntament d’un element que serà clau durant la representació, però que no es desvetllarà fins que arribe el moment de l’estrena.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *