foradia subscriutegrat

El projecte alcoià guanyador de l’EUROPAN proposa la natura en la ciutat

• El projecte guanyador, de Víctor Navarro, integra la natura en plena ciutat, tenint aspectes tan característics com la serra, la vall o el riu. • El que es pretén és que Alcoi siga referent en urbanisme

Els arquitectes María Langarita i Víctor Navarro guanyen el Premi d’arquitectura EUROPAN España, dos joves arquitectes amb una trajectòria molt potent internacionalment, autors entre altres del MediaLab Prado.

El projecte guanyador, de Víctor Navarro, integra la natura en plena ciutat, tenint aspectes tan característics com la serra, la vall o el riu. El jurat en l’acta ha destacat que el projecte “genera espais d’escala ideal al seu entorn i crea una geografia urbana de vall molt ben articulada”. A més, afegeix que és fàcil imaginar que es puga implementar a Alcoi, ja que conserva un grau alt d’adaptabilitat als possibles canvis d’usos en el futur.

El segon projecte, de María Langarita, recrea una estació de tren, recordant el passat ferroviari d’aquest part de la ciutat.

El que es pretén és que Alcoi siga referent en urbanisme: “amb el projecte innovador d’Entença hem despertat l’interés de 39 empreses i ara amb les Aules Verdes, aconseguim que gent molt potent la nostra ciutat, crec que estem al bon camí”, afirma el regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia.

El següent pas seràparlar amb els premiats, amb la Conselleria i veure com podem articular el pla de reforma interior. Al-Azraq és un punt clau de la ciutat i hem d’aconseguir que siga referent per a tots” conclou l’edil.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *