foradia subscriutegrat

El PP critica i esmena els pressupostos de la Generalitat per a Alcoi

• Rafa Miró ha afirmat: “l'alcalde Toni Francés, ha enganyat als alcoians, venent fum i dient que aquests pressupostos són bons per a Alcoi". • Des del Grup Parlamentari Popular en Les Corts Valencianes s'han presentat un total de 10 esmenes relatives a diferents projectes estratègics per a Alcoi.


El Partit Popular d’Alcoi ha fet públic que els alcoians solament rebran 34 € d’inversió de la Generalitat, una xifra molt inferior als 103 € de mitjana que rebran la resta de valencians.

Rafa Miró ha afirmat: l’alcalde Toni Francés, ha enganyat als alcoians, venent fum i dient que aquests pressupostos són bons per a Alcoi“.

Davant aquesta situació, des del Grup Parlamentari Popular en Les Corts Valencianes s’han presentat un total de 10 esmenes relatives a diferents projectes estratègics per a Alcoi.

Entre elles, la creació dos projectes concrets: la redacció del projecte del Complex Tecnològic en Rodes i el desenvolupament de l’Institut Tecnològic de la Cosmètica. Un tercer projecte que reivindiquen els populars és el d’un Centre de Turisme Interior (CdT) per a la província d’Alacant amb seu a Alcoi.

Respecte a la resta d’esmenes, segons el diputat alcoià Fernando Pastor, “es tracta d’un paquet d’esmenes molt fàcils d’assumir per part del Consell i que repercuteixen de manera positiva en qüestions tan interessants com pot ser la prolongació de la via verda o el respatler al turisme d’interior”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *