lasarga ajualcoitel

Les rutes guiades per Alcoi atrauen a més de 2.000 visitants

• Aquestes rutes han tingut diferents temàtiques al llarg de l’any, passant de l’Alcoi Medieval, a les Fonts i l’aigua i acabant amb el Modernisme. • Durant els dissabtes de desembre estan duent-se endavant les visites guiades teatralitzades amb les quals descobrir “Alcoi de la mà del Tirisiti”


Les visites guiades Descobreix Alcoi, organitzades per la regidoria de Turisme, han atret a més de 2.000 visitants. Aquestes rutes han tingut diferents temàtiques al llarg de l’any, passant de l’Alcoi Medieval, a les Fonts i l’aigua i acabant amb el Modernisme.

Durant els dissabtes de desembre estan duent-se endavant les visites guiades teatralitzades amb les quals descobrir “Alcoi de la mà del Tirisiti”. Amb aquestes rutes es pretén donar a conéixer de manera didàctica als més menuts el patrimoni modernista de la ciutat.

Pel que fa a les xifres totals, 923 turistes eren de fora de la ciutat, dels quals 721 eren de la Comunitat Valenciana, 148 de la resta d’Espanya i 14 internacionals.

Cal destacar el mes de setembre amb la Setmana del Modernisme, que va tindre un total de 1001 visitants, sent 689 d’Alcoi, i 312 de fora. D’aquests 279 eren de la Comunitat Valenciana, 30 de la resta d’Espanya i 3 internacionals.

Les rutes Descobreix Alcoi cada vegada tenen una major acceptació i són més conegudes”, indica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Per altra banda, cal ressenyar que les rutes, no són només per a la gent de fora, també és important que la gent d’Alcoi conega la ciutat, per a, d’aquesta manera, poder transmetre a la resta de la ciutadania els grans valors històrics i patrimonials que tenim.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *