foradia subscriutegrat

Lourdes Boïgues, guanyadora del 37é Premi Enric Valor de narrativa Juvenil

• La novel·la de ciència-ficció “La revolta d’Adam”, escrita per Lourdes Boïgues, guanya el premi Enric Valor, en la seua 37 edició. • Una història d'aventures, intriga i secrets. Amb personatges interessants i situacions plenes d'emoció”

La novel·la de ciència-ficció “La revolta d’Adam, escrita per Lourdes Boïgues, guanya el premi Enric Valor, en la seua 37 edició.

La trama de “La revolta d’Adam” comença en un planeta a anys llum de la Terra: Seú. Es tracta d’una colònia de la qual s’extreu la seunina, una planta que proporciona als terrícoles nutrients i combustible necessaris. Alhora la Terra envia a Seú aprovisionaments per a mantenir una pacífica comunitat de colons que fan les feines de conreu.

L’autora ha comentat que “La revolta d’Adam” és “un homenatge a tots els autors i autores del gènere de ciència-ficció que m’han fet viatjar al futur, traslladar-me per l’espai i explorar nous mons i formes de vida.

A més, tal com afirma Lourdes, és un cant a la pau i l’ecologisme, així com una crítica a les polítiques colonialistes i a la globalització que ens priva dels nostres trets singulars. “Però, sobretot, és una història d’aventures, intriga i secrets. Amb personatges interessants i situacions plenes d’emoció. Un relat que enganxarà als lectors”.

És la segona vegada que aquesta reconeguda escriptora valenciana, amb més de quinze de llibres publicats, guanya aquest premi, ho va fer en 2007 amb “El secret de Caterina Cremec”, la qual ha aconseguit publicar 5 edicions i una seqüela: “La venjança de Caterina”.

El veredicte del 37é Premi Enric Valor s’ha donat a conéixer el dissabte 16 de desembre de 2017. El premi, que convoquen l’Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent, està dotat amb 6.000 euros, la publicació de l’obra i un gravat del reconegut artista valencià Rafael Armengol fet expressament per al premi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *