foradia barnasants

L’escriptora Mercè Climent llegirà el Manifest del 9 d’octubre

• L’autora ha sigut elegida per la seua trajectòria al món de la literatura en valencià i pel seu compromís i dedicació amb aquesta • Ha sigut guanyadora de dos premis i és col·laboradora a alguns mitjans de comunicació • La lectura del manifest tendra lloc a la Plaça Ferrandis i Carbonell a les 12h.

20151005 Merce Climent_Raul Llopis

La Plaça Ferrandis i Carbonell acollirà la lectura del Manifest amb motiu de la commemoració del 9 d’octubre.

Este any l’encarregada d’escriure’l ha sigut l’autora Mercè Climent, qui llegirà el text abans del començament del concert de Música Nova d’Alcoi.

Climent va nàixer a Alcoi i encara que és llicenciada en Enginyeria Agrònoma, s’ha dedicat a la literatura, sobretot en la vessant infantil i juvenil. Va guanyar el Premi de Literatura Eròtica Vall d’Albaida i el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en la disciplina de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià. És per esta sensibilitat cap a la llengua i la identitat valenciana per la qual ha sigut elegida per preparar el Manifest en esta data tan especial.

El regidor de Cultura Lingüística, Raül Llopis, ha destacat que l’han escollida per ser una escriptora alcoiana amb prou transcendència al món de la literatura i ha recordat que va participar en l’última campanya de foment de la lectura en valencià amb un llibre que es titulava ‘Amor a la ciutat dels ponts’.

Climent col·labora a mitjans com Levante-EMV i el Diari Gran del Sobiranisme. La lectura del Manifest tendra lloc a les 12h. a la Plaça Ferrandis i Carbonell.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *