Foradia ajualcoitel

AECC Alcoi rep 3.000 euros de donatiu de Camilo Sesto

• El donatiu prové dels beneficis de venda de la revista "El legado de Camilo Sesto. Unidos por una causa”. • A l’acte de lliurament de la recaptació, celebrat al saló de plenaris d’Alcoi han assistit, a més dels representants d’AECC, una representant en nom de Camilo Sesto


L’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alcoi rep 3.000 euros de donatiu de Camilo Sesto. En concret el donatiu prové dels beneficis de venda de la revista El legado de Camilo Sesto. Unidos por una causa.

A l’acte de lliurament de la recaptació, celebrat al saló de plenaris d’Alcoi han assistit, a més dels representants d’AECC, una representant en nom de Camilo Sesto, membres del Club de fans de l’artista alcoià, el regidor de Cultura, Raül Llopis, la regidora de Polítiques Socials Aroa Mira, i altres regidors de la corporació com Jorge Sedano o Amalia Payá.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Una resposta de AECC Alcoi rep 3.000 euros de donatiu de Camilo Sesto

  1. Mari Ángeles González Nieto 31 de gener de 2019 en 1:35

    Camilo siempre generoso y colaborando con causas nobles, llevado, seguramente, por la nobleza de su propio corazón. Toda ayuda es bien recibida para luchar contra una enfermedad que a tantos nos ha arrebatado a algún ser querido.
    Muchísimas gracias, maestro!!!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *