foradia barnasants

La Diputació a favor de la fi del bloqueig dels EUA contra Cuba

• Aprovada la moció d’EUPV per l'aixecament del bloqueig dels Estats Units contra Cuba. • "Ocultació i opacitat amb la qual actua el PP en determinats assumptes".

Els grups polítics que conformen el Ple de la Corporació a la Diputació d’Alacant aproven la moció d’EUPV per a donar suport a l’aixecament del bloqueig polític, econòmic, comercial i financer que el govern dels Estats Units d’Amèrica manté contra Cuba.

L’acord també contempla el posicionament a favor d’unes relacions basades en el respecte a la legalitat internacional, la pau, la sobirania nacional, la llibertat i la cooperació entre tots dos països.

Una posició política en la línia de l’última resolució 69/5, de l’any 2016, de l’Assemblea General de les Nacions Unides titulada “Necessitat de posar fi al bloqueig econòmic, comercial i financer impost pels Estats Units d’Amèrica contra Cuba”. La qual va concloure amb 191 països a favor de la resolució i dues abstencions: Estats Units i Israel.

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, comenta que l’últim any s’ha produït un avanç important per a normalitzar les relacions diplomàtiques, polítiques, econòmiques i socials entre els governs de la República de Cuba i els Estats Units d’Amèrica del Nord.

Denúncia d’ocultació d’informació:

Per altra banda, Raquel Pérez també ha presentat al Ple de la Corporació Provincial una pregunta relativa als motius pels quals l’equip de govern dirigit per César Sánchez no li ha fet lliurament de set peticions de documentació.

Per aquest motiu, la dirigent alacantina ha lamentat “l’ocultació i l’opacitat amb la qual actua el PP en determinats assumptes”. I ha afegit que, en el cas de continuar en aquesta línia, estudiarem la possibilitat d’acudir als tribunals”.

Font: redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *