foradia subscriutegrat

Alcoi rebrà assessorament europeu per tal d’implementar el projecte Smart City

• Alcoi ha sigut una de les tres ciutats espanyoles seleccionades per a rebre assessorament per part d'experts europeus • “Alcoi és ja un referent en Espanya en ciutats mitjanes en temes Smart City", comenta l’alcalde, Toni Francés.


Alcoi ha sigut una de les tres ciutats espanyoles seleccionades per a rebre assessorament per part d’experts europeus amb l’objectiu d’implementar el projecte Smart City. Serà durant un període d’entre 14 i 18 mesos, mitjançant el programa europeu ‘Digital Cities Challenge‘.

El pla alcoià Alcoidemà, l’estratègia Smart City i el fet que el municipi forme part de Innpulso (xarxa de ciutats de ciència i innovació) “han fet veure als responsables de la Comissió Europea que Alcoi està molt compromés en liderar la transformació digital”, comenta l’alcalde, Toni Francés.

“Alcoi és ja un referent en Espanya en ciutats mitjanes en temes Smart City, tal com es va demostrar al recent congrés ‘Small and medium Smart Cities’ que va organitzar l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus de la UPV d’Alcoi a través de la Càtedra Smart City al mes de febrer. Aquest nou reconeixement consolida eixe lideratge i ens projecte en Europa. És un al·licient més per seguir apostant pel nostre projecte que pretén transformar Alcoi, a través de la tecnologia, per a millorar la qualitat de vida de les alcoianes i els alcoians”, conclou l’alcalde.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *