foradia subscriutegrat

El Ministeri de Foment anuncia 22 milions d’euros per al tren Alcoi-Xàtiva

• Aquesta inversió arriba després de diverses manifestacions, reunions, demandes i pressions que tant societat com institucions han dut a terme • L'alcalde recorda que aquesta mesura “de moment és un pla” i que “el que necessitem és que es reflectisca ja en mesures reals”.

El Ministeri de Foment invertirà 22 milions d’euros a la línia Alcoi-Xàtiva. En concret, el seu pla de rodalies 2017-2025 indica que s’invertirà un total de 22 milions d’euros, que es repartiran en 10 per a millorar la seguretat i 12 per a la renovació de la línia ferroviària.

Aquesta inversió arriba després de diverses manifestacions, reunions, demandes i pressions que tant la societat com els alcaldes d’Alcoi, Ontinyent i Xàtiva, inclús el mateix President de la Generalitat, Ximo Puig, han reivindicat i traslladat al Ministeri en els últims anys.

L’alcalde d’Alcoi ha indicat al respecte que “és una gran notícia per a la ciutat”. Francés destaca l’absoluta necessitat d’aquesta mesura, reivindicada des de fa anys: “aquesta inversió és de justícia, ningú ens ha regalat gens, solament esperem que les inversions tinguen continuïtat amb les realitzades enguany, no podem deixar passar més temps. Necessitem que la inversió siga immediata i es reflecteix ja en els pròxims pressupostos de l’estat en el 2018”.

Francés també ha volgut valorar l’esforç institucional i de diferents entitats que els últims anys han treballat molt per a reivindicar la infraestructura.

Això no obstant, l’alcalde recorda que aquesta mesura “de moment és un pla” i que “el que necessitem és que es reflectisca ja en mesures reals”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *