foradia cdturisme

La jove parella de Cocentaina viurà un Nadal molt familiar

• Aquesta jove parella és de Cocentaina però ha aprofitat els dies de festa del pont de desembre per a visitar el Mercat de Nadal d’Alcoi • “Són dies per a descansar passar amb la família”

El Mercat de Nadal alcoià ha tingut lloc a La Glorieta. Cinc dies carregats d’actes i activitats per a gran i xiquets.

Danses per part del grup El Carrascal, contacontes nadalenc per part de La Bruixa de Xocolata, dolçainers i tabalerets de La Degollà, una xocolatada popular, una flashmob nadalenca per part de l’Associació D3 jovens, nadaletes a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. L’actuació de Pep Botifarra, jocs per a xiquets…

Tot comptant amb els productes de més de vint entitats comercials locals, entre els quals destaquen productes artesans típics del territori.

Un espai propici per a preguntar als nostres veïns i veïnes com viuen el Nadal.

 

Aquesta jove parella és de Cocentaina però ha aprofitat els dies de festa del pont de desembre per a visitar el Mercat de Nadal d’Alcoi, on han gaudit d’un passeig entranyable rodejat de paradetes, actuacions, famílies i animals.

No serà l’única vegada que vinga per Alcoi la parella durant aquest mes, ja que, tal com ens comenta, moltes de les compres nadalenques les fan al municipi.

No obstant això, els principals dies de Nadal sí que els passaran al seu poble: “són dies per a descansar passar amb la família”. El dia que més il·lusió els fa és el de Nadal, ja que la família es reuneix per a compartir aquesta especial època de l’any.

 

 

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *