foradia pressupostparticipatiualcoi

2.000 escolars d’Alcoi i les comarques participen en els concerts Tubs i Tubes

• Aquests concerts han introduït el públic escolar al món de la música i els instruments de metall • Els centres que han participat són: Andreu Sempere, Salesians St. Vicent Ferrer, La Presentació, El Romeral, Miguel Hernández, Horta Major, St. Vicent de Paúl, AIN, Tomàs Llàcer.

Aquests concerts han introduït el públic escolar, entre els 5 i els 14 anys, al món de la música i els instruments de metall, des d’una perspectiva didàctica.

L’experiència de l’equip artístic i pedagògic de l’Auditori de Barcelona i d’Educaixa, que prèviament havia reunit el professorat alcoià i facilitat material elaborat expressament per a preparar-ho, ha posat a l’abast dels xiquets i joves unes sessions gratificats i efectives per a la finalitat buscada.

Els centres que han participat són: Andreu Sempere, Salesians St. Vicent Ferrer, La Presentació, El Romeral, Miguel Hernández, Horta Major, St. Vicent de Paúl, AIN, Tomàs Llàcer.

També han participat alumnes vinguts de Muro, Confrides, Benilloba, Bufali i Oliva.

El cicle, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i l’Obra Social La Caixa ha consistit en quatre concerts matinals en dos dies, 25 i 26 de novembre, al Teatre Calderón.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *