foradia subscriutegrat

Es crea una web amb tota la informació dels polígons d’Alcoi i les seues empreses

• La pàgina Web, que està tant en valencià com en castellà, permet connectar les zones industrials i cercar informació des de qualsevol punt del món • La web permet geolocalitzar cada empresa (hi ha 237), la qual cosa pot facilitar molt la rebuda de visites o de proveïdors


Tota la informació dels polígons d’Alcoi i les seues empreses compilada a una web. Així es fa realitat una reivindicació dels empresaris dels polígons.

La pàgina Web, que està tant en valencià com en castellà, permet connectar les zones industrials i cercar informació des de qualsevol punt del món. Conèixer els serveis, empreses i ubicació, facilitant, així, a clients i professionals el contacte i la consulta.

Entre altres avantatges, la web permet geolocalitzar cada empresa (hi ha 237), la qual cosa pot facilitar molt la rebuda de visites o de proveïdors. També s’inclou la programació d’un sistema que permeta als responsables de les entitats mantenir actualitzats contínuament els continguts de la pàgina web.

Aquesta iniciativa forma part del pla de modernització dels polígons que està duent-se endavant a Alcoi, amb una inversió de 3.822.243 euros, on l’IVACE (Conselleria d’Indústria de la Generalitat Valenciana) aporta el 70%, 2.700.000, i l’Ajuntament els 1.122.243 milions restants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *