lasarga ajualcoipresuparticipa

TEMPS, un club d’empreses turístiques d’interior

• Ahir es va presentar a Alcoi la marca creada fa cinc anys per l’Agència Valenciana de Turisme • L’objectiu és ajudar a posicionar les empreses més singulars, professionals i competitives de l’interior del País Valencià • Poden formar part de la marca les empreses vinculades al turisme

10922845_978484942178874_2309304216994162694_nEl restaurant La Gruta del Círculo Industrial d’Alcoi va acollir ahir de vesprada la presentació de la marca TEMPS, el primer club de productes d’empreses turístiques de l’interior del País Valencià.

La marca va ser creada pels propis empresaris ara fa cinc anys i compta ja amb 49 empreses. L’objectiu del seu naixement és el de posicionar les empreses més singulars, professionals i competitives de l’interior en els seus principals destins.

Poden formar part de TEMPS restaurants, hotels, cases rurals així com empreses vinculades al turisme com poden ser bodegues, tendes d’artesania o gastronomia, entre altres.

Les empreses que formen part del club deuen de complir una sèrie de requisits mínims i una auditoria d’infraestructures.

Font: Mireia Pascual./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *