foradia cdturisme

Jorge Sedano: “és el moment d’executar Alcoinnova”

• El TSJ ha sentenciat que rebutja el recurs de l'Ajuntament contra el projecte d'Alcoinnova en La Canal. • "Serà un projecte referent a la Comunitat Valenciana, amb una inversió que pot rondar els vuitanta milions d'euros i nombrosos llocs de treball”.

Jordi Sedano Delgado

El TSJ ha sentenciat que rebutja el recurs de l’Ajuntament contra el projecte d’Alcoinnova en La Canal.

Jorge Sedano, portaveu de Ciutadans, ha manifestat que “per tant ja toca, amb molt retard, però ja toca. És el moment d’executar un projecte industrial i tecnològic punter, no solament per a Alcoi i Comarca sinó, com reconeix la mateixa sentència, serà un projecte referent a la Comunitat Valenciana, amb una inversió que pot rondar els vuitanta milions d’euros i nombrosos llocs de treball”.

La sentència reconeix, segons Jorge Sedano, el caràcter “supramunicipal” que genera un impacte ambiental, econòmic i social “positiu”. Per tant l’última paraula està en la mà de la Consellería de Territori i Medi ambient.

En la mateixa línia, Sedano ha declarat que lamenten “profundament que aquest projecte tan important s’haja eternitzat en el temps, però ens alegrem que l’alcalde ja ha anunciat públicament que no recorrerà aquesta sentència”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *