foradia subscriutegrat

El Campament Reial es podrà observar també des d’internet

• Jaume Santamaria, portaveu de l’Associació Samarita: “la idea és que cap xiquet es quede sense poder veure als ajudants dels Reis" • S’oferirà un servei de streaming per a poder veure el Campament des de qualsevol lloc del món a través d’internet

Tot està previst per establir, per tercer any consecutiu, el Campament Reial. En total seran al voltant de 9.000 les persones que el visitaran. S’han venut ja més de 8.000 entrades, i es vendran 500 més el mateix dia 5 de gener.

Segons ens comenta Jaume Santamaria, portaveu de l’Associació Samarita, principal col·laborador de Ses Majestats al Campament, “la idea és que cap xiquet es quede sense poder veure als ajudants dels Reis”. S’aconsella pujar a primera hora del matí.

Per aquest motiu, també s’ha pensat en la gent que no podrà visitar-ho presencialment: s’oferirà un servei de streaming per a poder veure el Campament des de qualsevol lloc del món a través d’internet. Per a aconseguir-ho, s’instal·laran quatre càmeres fixes i una mòbil on un guia virtual explicarà tots els detalls.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *