foradia subscriutegrat

Millores a la ciutat d’Alcoi per més de 3 milions d’euros durant 2017

• Amb aquests diners s’han realitzat, entre altres, les següents millores als carrers i a les infraestructures. • La millora de l’enllumenament als polígons, la nova rotonda del Collao, les obres del Pont de Sant Jordi i les actuacions als diferents barris són alguns exemples


Les inversions realitzades durant 2017 per a Alcoi pugen fins a 3.150.305 €. Amb aquests diners s’han realitzat, entre altres, les següents millores als carrers i a les infraestructures.

Alguns dels projectes de major envergadura són:

  • La millora de l’enllumenament als polígons de Cotes Baixes, Cotes Altes, Castellar, Beniata i Santiago Payà. L’actuació que major despesa concentra, amb un pressupost de 470.000 €.
  • La nova rotonda del Collao, requereix una inversió de 409.000 €, estarà finalitzada durant els pròxims mesos.
  • Les obres del Pont de Sant Jordi estan valorades en 275.150 €. Compten amb els pilons de seguretat i està pendent la col·locació dels panells retroenllumenats fabricats a mesura.
  • El manteniment de l’enllumenament públic, amb 315.000 €, manté la inversió de l’anterior exercici.

Per altra banda, s’han realitzat inversions de millora als barris de la ciutat:

  • A la Zona Nord destaca la inversió en els accessos al polígon industrial de Cotes Altes (62.660 €) o l’asfaltat del carrer General Prieto i l’Avinguda Andalusia (8.370 € entre els dos).
  • A Santa Rosa s’ha invertit entre d’altres en la reparació del despreniment del mur al carrer Camí Antic de Madrid (10.650 €).
  • En Batoi s’ha dut a terme l’adequació del poliesportiu (32.300 €) o la reparació del dipòsit municipal d’aigua potable (29.000 €).
  • Al Centre, la transformació de la pardalera de la glorieta en un quiosc (60.000 €), o la repavimentació del carrer Sant Tomàs (37.100 €).
  • Al Viaducte, la reparació de les voreres del Viaducte de Canalejas (82.280 €) o les diferents actuacions al carrer Sant Joan de Ribera: estabilització del terreny, millora de seguretat, millora del clavegueram i del sistema de subministrament d’aigua (128.850 €). En aquest barri, també s’ha posat solució als problemes del clavegueram del Tossal, el projecte va estar valorat en 80.000 euros, cal recordar que aquestes obres van ser finançades per la Diputació d’Alacant i el projecte va ser redactat per l’Ajuntament d’Alcoi.
  • En l’Ensanche, sumada a les actuacions al Pont de Sant Jordi també es troba la reparació del mobiliari de la zona Periódico Ciudad (1.980 €). També s’ha invertit en l’accessibilitat de les voreres que van des de Cervantes fins al pont de la Petxina, a Els Alçamora i l’Alameda (52.500 €).

Fora del particular àmbit de cada barri, es pot destacar, la instal·lació elèctrica per a la il·luminació dels túnels i la consolidació dels talussos de la Via Verda, (78.500 entre els dos); i al cementiri, la construcció de 208 unitats de soterrament, d’altres 80 unitats en nínxol i la construcció d’un bloc de columbaris (159.250 € entre els tres)

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *