foradia pressupostparticipatiualcoi

Aleixandre Sanfrancisco: “A l’estat espanyol la quota és abusiva”

Els representant dels partits polítics d'Alcoi parlen sobre l'estat actual de les pimes i els autònoms • Parlem amb Aleixandre Sanfrancisco, Unitat Popular-Esquerra Unida i Regidor per Guanyar Alcoi

Les pimes i els autònoms representen al voltant del 90% del teixit empresarial a Espanya i són les principals generadores d’ocupació. Però… quin és l’estat polític i fiscal actual de les pimes i els autònoms espanyols? Quines mesures polítiques caldria adoptar per millorar el seu estat? Volem conéixer i comparar l’opinió que tenen els diferents partits polítics al respecte.

Volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres polítics respecte a l’estat actual de les pimes i els autònoms, setmanes abans de les eleccions generals del 20 de desembre 2015, anem allà parlem amb Aleixandre Sanfrancisco, Unitat Popular-Esquerra Unida i Regidor per Guanyar Alcoi.

  • Qué opina Aleixandre Sanfrancisco de l’estat actual de les pimes i els autònoms?
ALEIXANDRE guanyar alcoi

Aleixandre Sanfrancisco, Unitat Popular-Esquerra Unida i regidor per Guanyar Alcoi./ lesmuntanyes.com

Actualment totes les mesures econòmiques del govern central estan adreçades a afavorir les grans empreses, l’IBEX 35″

Les pimes i els autònoms són els grans perjudicats de les polítiques econòmiques actuals. Són els segments que sostenen l’economia, la base fonamental de la creació de riquesa, d’ocupació i d’estabilitat econòmica. En canvi, actualment totes les mesures econòmiques del govern central estan adreçades a afavorir les grans empreses, l’IBEX 35 concretament, deixant de banda els professionals i les pimes que conformen l’eix fonamental socioeconòmic de la nostra societat.

Entre les mesures que cal aplicar per tal d’afavorir les condicions de les pimes, cal dificultar i regular l’entrada de productes elaborats sense respecte al medi ambient ni als drets dels treballadors i treballadores, o que procedisquen del treball infantil. Mesures per afavorir un millor finançament per a les petites i mitjanes empreses.

començar per equiparar les obligacions fiscals a altres països europeus”

Respecte als autònoms, començar per equiparar les obligacions fiscals a altres països europeus. A l’Estat espanyol la quota és abusiva. Per exemple, a Itàlia, només paguen en funció dels guanys; al Regne Unit, quota fixa d’entre 13 i 58 euros, i en finalitzar l’any es paga en funció dels guanys obtinguts; als EUA, no hi ha quotes, i es paga en funció del que es produeix.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *