foradia subscriutegrat

Conselleria d’Economia i l’IVACE promouen beques de formació de joves d’experts en comerç exterior

• Beques de formació d’experts en comerç exterior, dirigides a joves menors de 30 anys amb titulació universitària i amb domini parlat i escrit de l'idioma anglés. • Segons Ivorra “la internacionalització és allò que les nostres empreses ja practiquen en alguns casos i que serà imprescindible en un futur"

Beques de formació d’experts en comerç exterior, dirigides a joves menors de 30 anys amb titulació universitària i amb domini parlat i escrit de l’idioma anglés.

Ens informa d’elles el regidor de Compromís Alcoi Màrius Ivorra, qui es va informar d’elles mitjançant el Conseller Rafa Climent i la directora de l’IVACE, l’alcoiana Júlia Company.

Amb aquestes beques, l’IVACE persegueix dotar a les empreses i organismes de la Comunitat Valenciana de personal qualificat i especialitzat en comerç exterior mitjançant la formació i especialització professional de joves amb titulació universitària, així com mitjançant la realització de pràctiques sobre els diferents aspectes que afecten el procés d’internacionalització de les empreses de la nostra Comunitat.

Els becats podran realitzar les pràctiques en Organismes de promoció de la internacionalització (institucions oficials, organismes multilaterals, bancs multilaterals de desenvolupament, Cambres de comerç, Oficines Econòmiques i Comercials d’Espanya en l’exterior, agències de promoció regional, agències de desenvolupament europeu, i Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, entre altres).

També en empreses adjudicatàries de l’IVACE per a la prestació del servei d’assessorament internacional o a l’oficina de l’IVACE a València.

Segons Ivorra “la internacionalització és allò que les nostres empreses ja practiquen en alguns casos i que serà imprescindible en un futur, i per a nosaltres en Compromís tenim molt clar que aquesta internacionalització de les empreses de la nostra comarca és un actiu que les fa més competitives i fortes davant la competència d’altres territoris, i des de la Conselleria d’Economia i l’IVACE han apostat fermament per la formació dels nostres joves en aquest sentit, i aquesta línia de beques ho reforça”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *