foradia subscriutegrat

Castalla promocionarà els seus atractius turístics en Fitur 2018

• Castalla estarà present en la fira del sector turístic més important d'Espanya, Fitur 2018, celebrada a Madrid entre els dies 17 i 21 gener • Tindrà un espai de 2 metres d'aparador amb informació genèrica de tots els seus recursos turístics dins del Patronat de turisme Costa Blanca Comunitat Valenciana.

Castalla estarà present en la fira del sector turístic més important d’Espanya, Fitur 2018, celebrada a Madrid entre els dies 17 i 21 gener. Entre altres atractius, promocionarà la festa de Moros i Cristians, el projecte AVE Villena i Llevant Interior i la museïtzació del seu castell.

Castalla tindrà un espai de 2 metres d’aparador amb informació genèrica de tots els seus recursos turístics dins del Patronat de turisme Costa Blanca Comunitat Valenciana, on serà atés pel tècnic de turisme Andrés Ruiz.

També estarà present en la zona Callao (Madrid Centre), atenent el mòdul contractat pel patronat Costa Blanca, on es realitzaran desfilades de Moros i Cristians, i s’emetrà un vídeo continu de totes les festes més importants dels municipis que assistisquen.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *