lasarga ajualcoitel

El muBoma acull El Ninot Indultat, de la Falla Huerta Nueva d’Elda

• L'obra caricaturitza la imatge del cap de Bombers de l'Àrea Operativa del Vinalopó, Amancio Guerrero • El Ninot Indultat, realitzat per l'artista faller Joaquín Rubio, s'ha convertit així en una de les peces de la col·lecció permanent del Museu de Bombers

El muBoma ha acollit El Ninot Indultat 2017, de la Falla Horta Nova d’Elda, del monument “Salvatge. L’obra caricaturitza la imatge del cap de Bombers de l’Àrea Operativa del Vinalopó, Amancio Guerrero, natural d’Elda, que forma part del cos de Bombers des de fa 20 anys.

El Ninot Indultat, realitzat per l’artista faller Joaquín Rubio, s’ha convertit així en una de les peces de la col·lecció permanent del Museu de Bombers del Consorci Provincial d’Alacant.

El diputat d’Emergències, Jaime Lloret, ha destacat la importància dels efectius de Bombers en les festes alacantines en les quals la pólvora és protagonista.

A l’acte de recepció han assistit també l’inspector cap del Consorci Provincial de Bombers, Vicente Baeza, l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, així com diversos membres del cos de Bombers.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *