foradia subscriutegrat

Desig de Samuel per al nou any: “necessitem valors de fraternitat”

• "Malauradament a la nostra societat cada dia veiem nous casos d’intolerància i agressió als drets de les persones" • "Necessitem més valors de tolerància i respecte de la diversitat de religions, valorar més les altres cultures i pensaments”

Un sistema democràtic és de major o menor qualitat en funció a les oportunitats que ofereix a la comunitat per a expressar-se i participar. Com més participativa és una comunitat, més probabilitats té de fer millor les coses. És important que tothom qui vulga expressar idees, propostes, queixes o denúncies per a poder millorar la nostra societat tinga possibilitats de fer-ho.

Com és el nostre costum, en la secció El Poble és Savi eixim al carrer a la cerca de l’opinió de les nostres veïnes i veïns. En aquesta ocasió, i per a començar aquest nou any, volem preguntar-los sobre quins són els seus desitjos que volen veure realitzats durant l’any 2018. Escoltem la seua veu atentament, que com ja sabeu, el poble és savi. Feliç any nou a totes i a tots.

Samuel és contestà i treballa com a professor d’educació secundària en un institut d’Ontinyent. El seu desig per al nou any és que la societat se sensibilitze i consciencie de la necessitat de respectar i obrir-se a la diversitat cultural: “necessitem més valors de tolerància i respecte de la diversitat de religions, valorar més les altres cultures i pensaments

Entre els meus alumnes n’hi ha alguns que són musulmans i són bellíssimes persones”, ens comenta Samuel des de la seua experiència personal, “però malauradament a la nostra societat cada dia veiem nous casos d’intolerància i agressió als drets de les persones, necessitem valors de fraternitat, perquè hem de saber conviure“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *