foradia subscriutegrat

Les festes d’Alcoi comptaran novament amb tres punts de suport a les dones

• És el segon any consecutiu que Alcoi habilita aquesta campanya, sota el títol, Alcoi diu No és No. Contra les agressions sexistes som una veu’ • Els punts informatius estaran situats a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça Emili Sala

Alcoi disposarà durant els dies de festa de tres punts informatius on les dones podran trobar suport en cas que es vegen en risc d’assetjament.

És el segon any consecutiu que Alcoi habilita aquesta campanya, sota el títol, Alcoi diu No és No. Contra les agressions sexistes som una veu’, per tal de prevenir a la ciutadania sobre el risc de les agressions sexistes.

Aquests tres punts informatius estaran situats a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça Emili Sala. Cadascun d’aquests estarà atés per dos alumnes procedents del cicle superior de Tècnic d’Inserció Laboral i del cicle superior de Promoció d’Igualtat.

Les 12 alumnes treballant per torns oferiran a tot qui ho necessite assessorament, donant a conéixer el protocol d’actuació en cas d’agressió. També repartiran polseres morades. La novetat d’enguany és que s’amplien els horaris d’atenció.

Paral·lelament a aquests dispositius, s’ha sol·licitat a hostalers i comerciants del barri del Centre que col·loquen cartells informatius d’aquesta campanya als seus establiments.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *