foradia subscriutegrat

Torna a Alcoi el “Winter Black Swing Festival”, del 26 al 28 de gener

• Alcoi viurà de nou el "Winter Black Swing Festival", del 26 al 28 d'aquest gener, esdeveniment que està consolidant-se com un dels festivals de jazz i swing més importants del territori valencià. • L'associació Little Black Alcoi, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi, porta a la nostra ciutat actuacions musicals i classes de ball


Alcoi viurà de nou el “Winter Black Swing Festival, del 26 al 28 d’aquest gener, esdeveniment que està consolidant-se com un dels festivals de jazz i swing més importants del territori valencià.

S’espera que al voltant de 450 persones engalanen Alcoi amb estètica dels anys 30 i amb ganes de passar-ho bé.

L’associació Little Black Alcoi, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, porta a la nostra ciutat actuacions musicals i classes de ball a càrrec d’alguns dels professors de lindy hop amb major projecció internacional.

Malgrat que el registre per a totes les activitats del festival es troba pràcticament tancat, el públic en general podrà contemplar els hoppers en plena acció, el divendres 26 a les 20.30 en la Plaça de Dins, i podrà acudir també el mateix dia a la projecció d’un curt al Centre Cultural Mario Silvestre.

Així ho han comunicat públicament la regidora de Participació, María Baca, i alguns membres de l’organització, Hermes Vélez, Víctor López, Isabel Gregori i Pilar Molina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *