foradia subscriutegrat

Vicenta Jiménez demana comptes a càrrecs del PP implicats en la Gürtel

• Vicenta Jiménez reclama que Fabra, Camps i Pedrosa donen comptes en el Senat sobre la trama Gürtel i el finançament il·legal del seu partit. • “El PP utilitza les institucions en el seu propi benefici polític, actuant com si anaren el seu mas particular”.


Vicenta Jiménez reclama que Fabra, Camps i Pedrosa donen comptes en el Senat sobre la trama Gürtel i el finançament il·legal del seu partit.

Les declaracions dels empresaris corruptores del PP “El Bigotes” i Ricardo Costa involucren a Camps, Fabra i a Adelaida Pedrosa (exalcaldessa d’Elda i senadora, igual que Fabra), en la trama Gürtel, la xarxa de finançament irregular del Partit Popular.

“Els últims esdeveniments i els fets que anem coneixent fan necessari que Camps, Fabra i Pedrosa donen explicacions i, si el Partit Popular es nega, quedarà demostrat una vegada més que la seua única intenció és l’ocultament de la veritat”, afirma la senadora Vicenta Jiménez.

Aquests fets confirma que “el PP utilitza les institucions en el seu propi benefici polític, actuant com si anaren el seu mas particular”.

Per aquests motius, el Grup Territorial Valencià de Podem en el Senat ha sol·licitat la compareixença d’aquests càrrecs públics en la comissió de recerca.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *