foradia subscriutegrat

Protestes de l’Associació pel benestar animal contra la mesura de l’ADN d’Alcoi

• Queixes, xiulades i pancartes al Plenari d’Alcoi en contra de la mesura de l’ADN de les mascotes instaurada pel Govern del PSOE • La plataforma en contra de l’ADN ha sigut recentment constituïda com a associació (Associació en defensa dels animals)


Queixes, xiulades i pancartes al Plenari d’Alcoi en contra de la mesura de l’ADN de les mascotes instaurada pel Govern del PSOE. La plataforma en contra de l’ADN, recentment constituïda com a associació (Associació en defensa dels animals), ha sigut la protagonista d’aquesta acció.

Ha sigut el dia que es van aprovar els Pressupostos Municipals d’Alcoi 2018, uns pressupostos que, segons afirma l’Associació en contra de l’ADN, no inclouen cap partida “destinada ni al benestar animal ni a campanyes de conscienciació i educació amb i per als animals”.

Perquè des de l’associació consideren que, “abans d’aplicar la norma de l’ADN, que no soluciona res, s’han de fer moltes altres accions perquè la ciutat estiga neta, que és el que nosaltres també volem”. Entre elles, destaquen, les campanyes de conscienciació per a complir les lleis que ja estan vigents “però que no es tenen en compte“, com la implantació del xip i el registre en el cens municipal de mascotes.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Una resposta de Protestes de l’Associació pel benestar animal contra la mesura de l’ADN d’Alcoi

  1. Toni ha dit:

    Des del PSOE estan fent sofrir als ciutadans que tenen animalets a Alcoi, són la mentira en la boca, dia a dia. Una mesura que no és progressista, aprofitant-se dels diners alcoians, per donar a les empreses creades per exministres del seu propi partit a Madrid. Mira que tenen no tenen ni vergonya…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *