foradia cdturisme

No + Precarietat Alcoi, un espai de denúncia i lluita contra injustícies econòmiques, socials i laborals

• El model laboral actual comporta efectes negatius per a la societat actual: exclusió d’una bona part de la societat i precarització de les condicions de treball • Per fer front a aquesta situació, naix en Alcoi “No + Precarietat”, “un espai unitari de denúncia, lluita i mobilització contra les distintes situacions precàries"

El model laboral que s’ha generat durant els últims anys comporta efectes negatius per a la societat actual: exclusió d’una bona part de la societat i precarització de les condicions de treball. Inclús durant els últims anys ha aparegut una nova figura social, la del treballador pobre, sou del qual no arriba a la quantitat del salari mínim interprofessional.

En aquest context, que implica un empobriment social general, hi ha un estancament de l’economia dels carrers. Com que el poder adquisitiu de les famílies ha decaigut, les petites i mitjanes empreses perden clientela i vendes, per la qual cosa no poden generar més treball, inclús en moltes ocasions han de tancar.

Per fer front a aquesta situació, naix en Alcoi “No + Precarietat”, “un espai unitari de denúncia, lluita i mobilització contra les distintes situacions precàries que afecten totes les edats, sectors i esferes de la nostra vida”.

Es tracta d’un moviment social amb una organització de caràcter estatal: són molts els territoris i els municipis on persones del carrer s’ajunten per donar una resposta a aquest model que s’està implantant des de les institucions polítiques, amb l’ajuda dels poders fàctics.

El dijous 8 de febrer, a les 19:00 h de la vesprada es realitzarà l’acte constituent de l’organització a Alcoi, a la Casa de la Cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *