foradia pressupostparticipatiualcoi

Les Festes d’Alcoi entre les millors d’Espanya en Primavera

• El seguiment de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, que són d’Interés Turístic Internacional, cada any va en augment • Altre fet que denota l’augment de l’interés turístic de les Festes d’Alcoi és que el Blog Niumba ha seleccionat les Festes d'Alcoi entre les millors de primavera

SONY DSC

El seguiment de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, que són d’Interés Turístic Internacional, cada any va en augment, a banda del gran treball que realitzen els mitjans locals i de la comarca, amb grans dispositius, aquest any el dia de l’entrada van fer connexions en directe per als seus programes informatius cadenes d’àmbit nacional com TVE, Antena 3, Telecinco i La Sexta.

A més, televisió espanyola, també va estar present el dia 24, amb la seua unitat mòbil per fer directes. Recordem com ja vam anunciar abans de festes que dues productores estrangeres van estar gravant per realitzar capítols documentals a les nostres festes, per una banda TELECOM STAFF, INC del Japó, que treballa per a TV Asahi i per altra la productora colombiana «En Blanco» qui farà un capítol per a una web sèrie.

També va haver-hi 13 periodistes en un press trip amb el que col·labora el Patronat de Turisme Costa Blanca, es van acreditar mitjans d’Alemanya, Dinamarca, Holanda, Itàlia i Rússia.

Altre fet que denota l’augment de l’interés turístic de les Festes d’Alcoi és que el Blog Niumba de Tripadvisor, amb una important reputació i influència en el món del turisme, ha seleccionat les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi entre les millors festes i celebracions que se celebren durant la primavera a Espanya.

Aquest blog va néixer el 2005 i des del 2013 és de TripAdvisor, que està considerat un dels web de viatges més gran del món.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, destaca que “és important saber que molts viatgers de tot el món visiten Niumba diàriament per trobar un lloc on passar les seues vacances i escullen entre les diferents opcions de lloguer de vacances que s’anuncien al portal: apartaments, cases rurals, bungalous, villes, hotels rurals i albergs, entre d’altres, ara aquestes persones també han pogut saber més sobre les nostres festes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *