foradia pressupostparticipatiualcoi

12 noves sancions per incompliment de la llei d’higiene i de tinença d’animals

• S'ha sancionat a 2 persones que incomplit l’apartat que indica que “es prohibeix escopir i fer aigües majors o menors en les vies i espais públics • Respecte a les sancions greus, han estat per ometre la inscripció al registre d'animals potencialment perillosos

12 noves sancions a Alcoi per incomplir l’Ordenança d’Higiene Urbana i la de Tinença d’Animals en l’entorn urbà. D’aquestes 12 sancions, 3 van ser lleus, 5 greus i 4 molt greus.

S’ha sancionat a una persona per dur un gos solt per la via pública, en aquesta ocasió per un parc de la ciutat. Com el gos no era potencialment perillós, l’incompliment es considera lleu, tal com indica l’ordenança.

Pel que fa a l’Ordenança, s’ha sancionat a 2 persones que, en concret, han incomplit l’apartat que indica que “es prohibeix escopir i fer aigües majors o menors en les vies i espais públics i privats que no estiguen habilitats per a tal fi”.

Respecte a les sancions greus, han estat per ometre la inscripció al registre d’animals potencialment perillosos, no identificar els animals segons la normativa vigent, és a dir, amb el corresponent xip, i negar-se a seguir els requeriments de les autoritats competents. Les altres sancions greus han sigut per estar amb un gos potencialment perillós en un lloc públic sense morrió o amb el gos solt.

Les sancions molt greus han estat en quatre casos per tindre gossos potencialment perillosos sense llicència (algun d’aquest cas se li suma sancions greus).

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *