foradia cdturisme

L’AMPA del Tomàs Llàcer: “per què els governants fan difícil allò que és fàcil?”

• “Com és possible que un professional assignat al centre no puga participar en aquelles activitats que es realitzen fora de l’escola”. • Per què els governants, en aquest cas les Conselleries d’Educació i Sanitat, fan difícil allò que és fàcil?”


L’alumnat del centre d’educació especial d’Alcoi, Tomàs Llàcer, està convocat a la jornada d’Esport Adaptat de la Comunitat Valenciana que se celebra a Alacant el pròxim 14 de febrer, però la professional infermera no podrà oferir el seu servei als alumnes perquè “el seu desplaçament fora del centre escolar no està cobert legalment”, segons notifica la Conselleria de Sanitat.

L’AMPA del centre ha fet públic un comunicat expressant la seua incomprensió al respecte “com és possible que un professional assignat al centre no puga participar en aquelles activitats que es realitzen fora de l’escola, sent que estan contemplades en les programacions del centre?”.

Aquesta professional acudeix al centre en l’horari lectiu per donar suport en totes aquelles necessitats sanitàries que requereixen els alumnes, prestant-los així un servei que, “com a mares i pares, creiem necessari, just i tranquil·litzador”.

Els membres de l’AMPA conclouen:si nosaltres, com a mares i pares de joves dependents que necessiten una atenció continuada i intensiva pràcticament les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, trobem fàcil allò difícil, per què els governants, en aquest cas les Conselleries d’Educació i Sanitat, fan difícil allò que és fàcil?

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *