foradia elgrat

Guanyar recorda els favoritismes del Govern d’Alcoi per contractar FCC

• El procés de contractació del servei de brossa i neteja viària d’Alcoi “ha estat envoltat de molts dubtes sobre l’interés real d’afavorir a FCC”. • En cas d’haver municipalitzat el servei, aquest haguera sigut més barat i de major qualitat, podent estalviar al voltant d’un milió d’euros anuals


Guanyar insisteix en el fet que el procés de contractació del servei de brossa i neteja viària d’Alcoi “ha estat envoltat de molts dubtes sobre l’interés real d’afavorir a FCC”.

Guanyar va comunicar l’any passat les seues sospites i les denúncies de falta de transparència amb la contractació de Lovic, empresa la qual va afegir criteris de valoració al plec de condicions del contracte que “afavoreixen clarament a la concessionària actual del servei (FCC)”.

Segons comunica Estefania Blanes, també hi havia “altres criteris de valoració que anaven en detriment de l’Ajuntament, i per tant, de la qualitat del servei, com per exemple la falta de penalitzacions adequades davant de possibles incompliments del servei”.

Guanyar sempre ha defés que el servei de brossa i neteja viària fóra municipal i no privat: “en cas d’haver municipalitzat el servei, aquest haguera sigut més barat i de major qualitat, podent estalviar al voltant d’un milió d’euros anuals, tal com demostren nombroses experiències a altres ciutats governades per partits de distint color i l’informe de fiscalització del Tribunal de Comptes de l’any 2011”.

Blanes, a més, afirma quedes de Guanyar Alcoi lamentem que des del PSOE no s’aposte per la municipalització del servei, recuperant un servei bàsic i públic que ha estat mal gestionat durant molt de temps i que ha funcionat durant els últims anys de forma pèssima, fet que demostra que la gestió privada no havia sigut correcta, però lluny d’això el PSOE s’ha dedicat contínuament a privatitzar serveis públics i bàsics”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *