foradia camaraalcoi

La Muixeranga de Xàtiva amb la memòria de les víctimes del feixisme de 1939

• L'estació de Xàtiva ha vist realitzat un acte commemoratiu en memòria de les víctimes del bombardeig de 1939 per part de l'exèrcit feixista italià • La Muixeranga de Xàtiva ha posat l'eslavó final a la cadena d'actes que s'han realitzat.

Xàtiva ha realitzat un acte commemoratiu en memòria de les víctimes del bombardeig de 1939 per part de l’exèrcit feixista italià. A banda de les autoritats polítiques, l’acte l’ha presenciat un nombrós grup de persones.

La Muixeranga de Xàtiva ha posat l’eslavó final a la cadena d’actes que s’han realitzat. I ho ha fet “per les mares i pels pares, pels xiquets i les xiquetes, pels germans i per les germanes, pels civils i pels militars, per tots ells“, tal com expressa al seu blog.

La Muixeranga de Xàtiva, la Socarrà, ha protagonitzat una solta simbòlica de coloms, i tot seguit ha representat dues figures al costat del monument que commemora els fets. Una d’elles, la de la imatge, el remat d’alta de cinc.

Font: Redacció./


2 Responses to La Muixeranga de Xàtiva amb la memòria de les víctimes del feixisme de 1939

 1. octavi ha dit:

  Ens agrada molt que doneu aquestes notícies, el nostre objectiu és difondre el fet muixeranguer i donar a conéixer la nostra colla. Per això vos agrairíem molt que citàreu les fonts de les quals s’obté la informació i ens ajudareu a seguir treballant. És un treball que es veu agraït quan és citat com a font i ens reconeix un poc la nostra llavor. La nostra il·lusió és difondre el fet muixeranguer i seria molt bo per a la nostra causa que citareu l’article, i vos agrairíem si mencionareu almenys el nostre blog.

  Publicació al nostre blog el dia 11 de febrer de 2018 a les 20:40
  http://muixerangadexativa.blogspot.com.es/2018/02/diumenge-11-de-febrer-homenatge-les.html

  “Tal com havíem descrit en un post anterior, hui 11 de febrer de 2018, s’ha realitzat enfront de l’estació de Xàtiva un acte commemoratiu en memòria de les víctimes del bombardeig de 1939 per part de l’exèrcit feixista italià. La Muixeranga de Xàtiva ha posat l’eslavó final a la cadena d’actes que s’han realitzat.”

  Publicació del dia 12 de febrer de 2018 a: https://www.lesmuntanyes.com/2018/02/12/muixeranga-xativa-memoria-victimes-feixisme-1939/

  “L’estació de Xàtiva ha vist realitzat un acte commemoratiu en memòria de les víctimes del bombardeig de 1939 per part de l’exèrcit feixista italià • La Muixeranga de Xàtiva ha posat l’eslavó final a la cadena d’actes que s’han realitzat.”

  Encara que no siga acceptada la nostra petició vos agraïm la publicació d’aquest reportatge.

  NOTA.- No és necessari que es publique el comentari, sols és una petició.

 2. octavi ha dit:

  Moltes gràcies, vos agraïm molt el vostre suport. Estem a la vostra disposició per col·laborar al que necessiteu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *