foradia subscriutegrat

Èxit de públic a la primera excursió ‘Espais urbans de la Guerra Civil’ dintre del 8é cicle patrimoni històric d’Alcoi

8à edició del cicle “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic” • Van ser visitats els refugis de Cervantes i el de Santo Tomás, a més de conèixer les petjades que la Guerra Civil va deixar en diversos edificis de la ciutat

Espais urbans de la Guerra Civil a Alcoi‘ inicia, ahir diumenge dia 23 de febrer, la primera de les “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”.

El nombrós públic d’assistent, al voltant de 170 persones, van tindre que ser dividides en dos grups guiats per Àngel Beneito i Francesc X. Blay, historiadors i a més, especialitzats en la recuperació de la Memòria Històrica i el Patrimoni de la Guerra Civil a Alcoi.

Van ser visitats els refugis de Cervantes i el de Santo Tomás, a més de conèixer les petjades que la Guerra Civil va deixar en diversos edificis de la ciutat.

Aquesta serà la primera de les 10 excursions que es realitzaran un diumenge al mes, entre els mesos de febrer i de novembre del 2019. Tot organitzat a través del Museu Arqueològic d’Alcoi, del CAEHA i de l’Ajuntament d’Alcoi.

La pròxima activitat de “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic” la realitzarà l’especialista Jorge Doménech Romá, el diumenge 29 de març, i anirà relacionada amb l’Arquitectura Modernista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *