foradia subscriutegrat

À Punt estrena una sèrie animada de titelles per a xiquetes i xiquets

• Es tracta de "Júlia i Gilbert", animació que conta l'amistat d'una xiqueta i un monstre que queden a la casa de l'arbre per a jugar i viure aventures innocents i divertides en un món de fantasia • Aquesta sèrie infantil consta de 26 capítols de 7 minuts de durada, dos dels quals ja es poden veure a la web

Xiquetes i xiquets de preescolar i infantil ja poden gaudir d’una sèrie animada de titelles en valencià. Es tracta de “Júlia i Gilbert“, animació que conta l’amistat d’una xiqueta i un monstre que queden a la casa de l’arbre per a jugar i viure aventures innocents i divertides en un món de fantasia on qualsevol cosa és possible.

À Punt Mèdia ha estrenat, amb aquesta, la seua primera producció de titelles, sèrie d’animació, produïda per Famazing, que combina la seua realització amb tècniques d’animació.

Aquesta sèrie infantil consta de 26 capítols de 7 minuts de durada, dos dels quals ja es poden veure a la web, que són “El doctor Gilbert” i “Júlia i Gilbert, exploradors”. En ells, com en els de la resta, es vol transmetre una cultura dels valors de la col·laboració, el treball en equip i l’acceptació de les diferències.

L’actriu Iolanda Muñoz i l’actor Nel·lo Gómez són les veus de “Júlia i Gilbert“. Els productors executius Rafa Piqueras i Gabriel Serrano encapçalen un equip valencià, on també s’inclou el realitzador Miguel Marcos i un equip de guionistes coordinat per Arturo Sánchez Velasco. La música és de Marcelo Lemos i Dani Rayos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *