foradia ivace

La Biblioteca Tirisiti s’obri a l’estiu amb activitats pels més menuts

Després de l'agenda duta a terme al mes de juliol, agost contempla més manualitats, jocs, pel·lícules i contacontes en les 'Vacances divertides'

Juliol i agost és sinònim de ‘vacances divertides’ a la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi, amb activitats des de les 11 i mitja del matí per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys que vagen acompanyats. Més informació al 965537143.

La Biblioteca Tirisiti vol continuar en el seu ampli programa de manualitats, jocs, contacontes, pel·lícules, i molt més, que va encetar el passat mes de juliol. Agost es preveu ‘fresquet’ i divertit gràcies a aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi, que ofereix un ‘oasi’ dins la parada estiuenca de la ciutat fins el començament del curs escolar.

Reciclatge, música i ciència per amenitzar l’estiu dels menuts

Les activitats van començar la primera setmana de juliol, dedicada al reciclatge. Fins el 12, els participants més menuts han desenvolupat activitats d’esbarjo vinculades a una segona temàtica: la música. Per finals de mes, del 22 al 31 de juliol, la proposta ha estat abordar la ciència d’una manera entretinguda. El ‘ben fer’ de dues tècniques en Animació Socio-Cultural, Sari i Irene, crea la màgia necessària a la Biblioteca Tirisiti. “Les activitats solen durar una hora i mitja aproximadament, i es fan de matí, a les 11.30 hores”. La setmana sol començar amb una pel·lícula, segueix amb tallers, algun contaconte, i “altres dinàmiques”. “Els xiquets i xiquetes que rebem tenen de 3 a 10 anys”, explica Sari. Sorprenem al grup elaborant un pal de pluja. Els més petits decoren l’embolcall, i també l’interior. Aquestes activitats es completen amb els dimarts i dijous de contacontes durant tot l’any, on s’obrin les portes de la Biblioteca als xiquets per tal que la coneguen.

Més d’un centenar de xiquets ja han gaudit de les activitats de la Biblioteca de Tirisiti en juliol. El boca-orella funciona perfectament per a aquesta iniciativa, que té un objectiu clar: “De pas que vénen a la Biblioteca, s’emporten llibres per llegir a casa”. La cultura més rica, de manera divertida.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *