foradia subscriutegrat

Ontinyent vol que Camps deixe el seu càrrec en el Consell Jurídic Consultiu

• “Camps no mereix la condició de Molt Honorable, i des d’Ontinyent també hem de dir 'no' a eixa forma de governar”, ha afirmat Rebeca Torró • La moció ha tirat endavant amb els vots del PSOE, Compromís, EUPV i Ciutadans, i l’abstenció del PP

Compromís ha presentat una moció a Ontinyent per tal que Francisco Camps deixe el seu càrrec en el Consell Jurídic Consultiu (CJC).

El PSOE d’Ontinyent ha donat suport a la demanda: “Camps no mereix la condició de Molt Honorable, i des d’Ontinyent també hem de dir ‘no’ a eixa forma de governar”, ha afirmat Rebeca Torró, portaveu del grup municipal socialista.

La moció ha tirat endavant amb els vots del PSOE, Compromís, EUPV i Ciutadans, i l’abstenció del PP. Aquesta és una reivindicació popular que es defén des de formacions com Podem, que treballa “per a traure a Camps de les institucions valencianes amb una reforma de la Llei d’Expresidents”.

El PP va tirar per terra la reputació dels valencians i valencianes, que no tenim res a veure amb allò que feia el PP a la Generalitat”, ha afegit Torró al plenari.

Torró mostrava la seua sorpresa “per la defensa que encara fa el PP de Francisco Camps. Van anar ‘dopats’ a les eleccions, no es pot amagar més tot allò que va passar per molt que els populars vullguen. La ciutadania no és tonta i ara ja sap qui estava al front del Govern Valencià. Tots no som iguals i ara el Govern del Botànic està treballant per restablir la dignitat de la institució”, concloïa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *